USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині освятили пам'ятний знак

28 Вересня 2015 14:40
В день свята Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, з благословіння керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополита Волинського і Луцького Ніфонта у селі Ощів, Горохівського району, освятили пам'ятний знак в честь Божої матері. Освячення пам'ятного знаку очолив священник з села Скобелка.

Про це йдеться на сайті Горохівське благочиння.

Після святкового Богослужіння в честь престольного свята, місцеві мешканці хресним ходом вирушили до молитовного місця у самісінькому центрі села.

Освячення образу Божої Матері очолив настоятель Свято-Миколаївського храму села Скобелка протоієрей Василій Нетреба, у співслужінні духовенства благочиння.

Отець Роман щиро подякував від імені односельців за добру справу благодійнику та зауважив значимість цієї події для села Ощів, адже ця споруда стане ще одним місцем молитов місцевих жителів, які у будь-який час зможуть прийти сюди, поклонитися образу Божої Матері і вознести свої щирі молитви до Бога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кріс Показати IP 29 Вересня 2015 08:35
А через рік попи збудують там церкву-магазин і земельку прихапають, як роблять у Луцьку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus