USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині пасажир ВАЗа вчинив бійку з поліцейськими

27 Квітня 2021 15:28
Жителю селища Голоб загрожує кримінальна відповідальність за нанесення тілесних ушкоджень поліцейському.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Під час несення служби у селищі Голоби нарядом групи реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції виявлено кермувальника, який порушив правила дорожнього руху та на вимогу працівників поліції не зупинився.

Правоохоронці почали переслідувати правопорушника, та через декілька хвилин водій зупинив автомобіль « ВАЗ» на одній із вулиць селища.

При спілкування з поліцейськими, 26-річний пасажир почав чинити опір, зокрема, вчинив бійку, виражався нецензурною лайкою та шарпав за формений одяг. Правопорушника затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Транспортний засіб вилучено. Триває слідство.

Разом з тим, на 29-річного водія складено адміністративні протоколи за статтями 121-5 (Порушення правил користування ременями безпеки), 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 122-4 (Залишення місця ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Все правильно Показати IP 27 Квітня 2021 20:56
Бик має перебувати в стійлі ( камері).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus