USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку компанія молодиків влаштувала бійку з патрульними

31 Жовтня 2023 15:32
Інцидент між юнаками та поліцейськими трапився 29 жовтня на проспекті Відродження. Вгамувати дебоширів приїхали й інші екіпажі поліції. Очевидці кажуть, що молодики поводились неадекватно.

Чому стався конфлікт – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Зі слів продавчині місцевого магазину, молодиків було троє.

«Потім вони пішли за магазин – тут стіни трусилися. Поліцейські навіть не в змозі були викликати допомогу, тому що в них руки були зв’язані», – зазначила вона.

Лучани розповідають, що дебошири, забачивши тут поліцейських, почали показувати непристойні жести, лаятися, а потім взагалі дійшло до бійки.

«Хлопці бушували… зачепили поліцію… І знімали на телефон все, що вони робили... Непристойні жести», – розповідає інша жінка.

Очевидці стверджують, що компанія молодиків поводилася неадекватно й агресивно.

«Вони були неадекватні – це однозначно. Поводили себе дуже зухвало… Кидалися, нецензурно говорили до поліцейських. Не можна ж так, – описує ситуацію продавчиня. – Навіть, якщо тебе затримали, це воєнний стан, це перевірка документів. Спокійно це питання можна вирішувати, а не з кулаками кидатися».

Як прокоментували у патрульній поліції, того вечора екіпаж саме патрулював на проспекті Відродження. Помітили хлопця, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Його хотіли зупинити, тому ввімкнули проблискові маячки.

«Чоловік не реагував та у відповідь показував поліцейським нецензурні жести і висловлювався на їхню адресу лайкою, – коментує речниця патрульної поліції Волині Ольга Коваленко. – Невдовзі виявили цього порушника в компанії ще кількох осіб. Деякі з цих людей перебували в п’яному вигляді. Вони не реагували на зауваження працівників поліції. На допомогу патрульні викликали ще два екіпажі своїх колег і затримали трьох порушників, яких доставили в Луцьке РУП».

На молодиків склали адмінматеріали за дрібне хуліганство. На одного із них ще й за статтею «Злісна непокора працівникам поліції» і перебування в п’яному вигляді в громадських місцях. За порушення ПДР хлопець теж отримав постанову. Декого із юнаків, зауважують в поліції, вже не вперше притягують до відповідальності. Хлопцям приблизно по 22 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Самсон Показати IP 31 Жовтня 2023 16:03
Кажуть, нема кого мобілізувати. Самі просяться.
1234 Показати IP 31 Жовтня 2023 16:14
Шкода що всі "непридатні" такі герої....
до самсон Показати IP 31 Жовтня 2023 16:29
а вони ще мамині дітки,їх не можна ображати.це ж все копи винні,зачепили їх.бридко,що хороші хлопці гинуть,а всяка шваль бикує до всіх
Аааааа до до самсон Показати IP 2 Листопада 2023 13:34
Їхні мамунці вже заяви на копів пишуть... але то дрібниці, допишуться до того, що їх оці бандіти зроблять щось таке, за що ні умовного строку ні штрафу не передбачено, - а прямо на зону. А от коли проти копів порушать провадження, то ми ж самі будемо аплодувати і захлинатись від радості.
Федь Показати IP 31 Жовтня 2023 18:00
Вліпити би їм повістки,або 160годин.виправних робіт.Якщо не відпрацюють,то 2р.тюрми.А в ідеалі на передову окопи копати...
Пупкін Показати IP 31 Жовтня 2023 18:25
Хай окопи копають, бо таким зброю давати не можна, або здадуть або стрельнуть в спину
Ксюша Показати IP 31 Жовтня 2023 19:08
Та всрана реформа наридила всякої бидлятини бо якщо поліцейськийякомусь бидлу вдягне наручники то щей зроблять винним бо зачепили синочка а полцейський на другий раз бидло обійде стороною якби в нас всудах є чесні судді їх мало крім того злодії і хабарники судді їм не дають працювати
Рок Показати IP 31 Жовтня 2023 19:48
На перодову цих під.рів відправте
Нюню Показати IP 31 Жовтня 2023 21:04
Ви перш ніж щось коментувати задумались краще чому такі ситуації виходять, а це глибоко треба заглянути в минуле. Що посієш те й пожнеш
123 до Нюню Показати IP 1 Листопада 2023 03:07
Сам би коментував подумавши, не робив би розумного вигляду та взагалі був би простіше! А причина одна - синька та наркотики, ще з бидла відповідальність знімати?!
Аааааа до 123 Показати IP 2 Листопада 2023 13:35
Погана спадкоовість. То все сільське бидло понаїзжало, і нічого окрім як бухлендити не вміє,а ще за маминими труселями ховатись.
Наташа Показати IP 1 Листопада 2023 22:29
А що це за копи такі, що ім так просто малолеткі підсрачників надавали?
Егеж селяне до Наташа Показати IP 2 Листопада 2023 06:40
А де написано, що "надавали"? Деякі ковгоспники читати навіть не вміють але на копів батон покрошити бидло мусить
АаааааЦЬ до Егеж селяне Показати IP 2 Листопада 2023 15:24
А навіщо їй вміти читати. Вона вилами гноївку від свиней відкидає... аміаку передихає і фонтанує мудрими ідеями.
Павло Показати IP 2 Листопада 2023 09:49
Якби застрелили тих пі..рів то потім з поліцейських незнати що робили б
артем Показати IP 2 Листопада 2023 13:11
а ще нижче можна тримати камеру оператору? бо якось надто високо над асфальтом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus