USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині перекрили злочинний канал ввезення в Україну одягу та взуття

23 Червня 2016 09:14
Три вантажівки з імпортним товаром затримали волинські митники. Зокрема, в одному з автомобілів виявили одяг турецького виробництва на суму близько 6 мільйонів гривень.

Про це повідомив Начальник Головного управління внутрішньої безпеки ДФС Юрій Шеремет.

– інформує прес-служба Державної фіскальної служби України.

Головне управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України викрило злочинна схема незаконного ввозу на митну територію України товарів народного споживання через один з пунктів пропуску Волинської митниці ДФС на кордоні з Польщею.

«В результаті злагоджених дій Головного управління внутрішньої безпеки та підрозділу боротьби з митними правопорушеннями Волинської митниці 20 червня в пункті пропуску на кордоні з Польщею зупинено три вантажні автомобілі, які по документах начебто перевозили вживаний, зношений одяг та взуття на адресу двох компаній, які знаходяться у місті Дніпро.

При огляді одного з авто встановлено, що фактично фірма перевозить новий одяг турецького виробництва на суму близько 6 мільйонів гривень» - зазначив Начальник управління.

«Таким чином, нечисті на руку імпортери мали намір реалізувати цей одяг на внутрішньому ринку без сплати, передбачених законом митних платежів» - додав Юрій Шеремет.

Наразі триває огляд авто, згідно з попередніми даними в одному з них знаходиться брендове взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus