USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Волинська митниця продає медобладнання, інвалідні крісла, дитячі меблі та одяг. Фото

15 Січня 2024 22:49
Державна митна служба України в особі Волинської митниці виставила на аукціон частини медичного обладнання, сумки, рюкзаки, ліжка для немовлят, столи, інвалідні крісла та інші речі.

Торги тривають на сайті «Prozorro. Продажі».

Ідеться відразу про два аукціони, де як лоти виставлено:

- частини медичного обладнання, які були у вжитку, в кількості дев’ять екземплярів (миюча машина для ендоскопів; головна панель керування для рентгенівського апарату;проявники ренгенівської плівки; рентгенівський пристрій; запечатувальний передстерилізаційний пристрій; шафа для маніпуляцій з касетами; панорамний рентгенівський апарат; змішувач), атакож 65 сумок, рюкзаків, санки, 1070 кілограмів одягу, 16 милиць, два медичні ліжка для немовлят, сім дитячих візків, шість переносних дитячих кошиків, 35 шкільних дошок, 12 каркасів до шкільних дощок, 30 кілограмів взуття, 33 кілограмів іграшок. Усі речі вживані, без супровідних документів.

Стартова вартість продажу – 60 320 гривень.
- 11 візків-кріселінвалідних, дитячий столик із кріслом, п’ять дитячих переносних крісел, 22 милиці, 1000 кілограмів мила господарського, 680 кілограмів одягу, 81 ролатор, 21 рюкзак, чотири столи для інвалідів пересувні, три дерев’яні тумбочки, дві частини дивану, три частини тренажерні. Мило без упаковок і маркування. Інвалідні крісла-коляски, ролатори, столи для інвалідів та одяг вживані.

Стартова вартість продажу – 164 965 гривень.
Читати ще: Перехитрити не вдалося: волинські митники конфіскували партію сумнівної деревини у киянина

Нагадаємо, конфісковані товари, серед яких меблі, техніка та товари різного призначення, Волинська митниця продала з аукціону. Оскільки покупців довго не могли знайти, всі ці речі продали за зниженою ціною.

Як ми писали, під виглядом гуманітарної допомоги через пункт пропуску «Устилуг» намагалися ввезти брендовий одяг та взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus