USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині перерозподілять кошти на природоохоронні заходи

22 Жовтня 2019 18:01
Закупівля контейнерів для твердих побутових відходів та каналізування сіл навколо Світязя: бюджетна комісія облради погодила перерозподіл коштів фонду навколишнього природного середовища.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 22 жовтня.

Як поінформував начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Дмитро Новохатський, пропонують перерозподілити кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році, проаналізувавши стан освоєння субвенції. Так, не всі громади в області планують освоїти кошти цього року. Тому, щоб дати можливість здійснити природоохоронні заходи іншим громадам, пропонували перерозподілити 962 тисячі гривень. Зокрема, від 750 тисяч гривень, запланованих на реконструкцію очисних споруд у селищі Рокині, відмовляється Княгининівська ОТГ, 157 тисяч, запланованих на капітальний ремонт меліоративних каналів, знімуть з Дубечененської ОТГ, 55 тисяч не зможуть освоїти у Любешівському районі. Натомість пропонують спрямувати 100 тисяч гривень Маневицькій селищній раді на придбання сміттєвих контейнерів, 100 тисяч – Гута-Боровенській ОТГ, 150 тисяч – Боратинській ОТГ, 250 тисяч – Шацькій райдержадміністрації на здійснення коригування проектно-кошторисної документації щодо каналізування населених пунктів навколо озера Світязь.

Члени комісії рекомендували підтримати проект перерозподілу коштів.

Нагадаємо, що 150 тисяч пропонують витратити на розробку концепції програми збереження Шацького поозер’я, яку здійснюватимуть науковці Національної академії наук України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus