USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині перевізник вдруге подав на конкурс згорілий автобус

24 Травня 2016 16:02
Минулого тижня конкурсна комісія оглядала транспортні засоби перевізників, які подали свої заявки на конкурс міжміських перевезень. Чимало автобусів були направду такими, як і заявлені. Та є перевізники, які вчергове вирішили надурити конкурсу комісію.

Зокрема, як повідомив директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, конкурс призначений на сьогодні, 24 травня. Але за тиждень члени конкурсної комісії вирішили впевнитися, чи відповідають дійсності заявлені транспортні засоби.

Власне, каже Іван Мирка, цей огляд не є таким, як, до прикладу, проводить станція техобслуговування, чи проводило колишнє ДАІ. Та, додає, він теж приносить результати.

«На огляд приходять члени конкурсного комітету. І так можна виявити хто з тих членів хоче вникати в цю складну роботу. Вже традиційно у нас склалася така компанія: наш департамент, представники Укртрансбезпеки, юрист юридичного управління та Ігор Дильов з Громадської ради. Перевізників ці огляди дуже дисциплінують. Адже всі недоліки видно одразу», - пояснив він.
Цього разу, додає посадовець, автобуси візуально були в набагато кращому стані, аніж під час попередніх оглядів. Але не всі.

«Деякі перевізники, на жаль, знову подали ті самі зламки, де порядок тільки на папері. В тому числі подали і той самий згорівший автобус. Саме після того випадку ми ще раз впевнилися, що огляди потрібні. І коли хтось не приганяє свій бус ми відразу починаємо підозрювати щось неладне», - розповів чиновник.

Нагадаємо, у березні цього року стало відомо, що один із перевізників подав на конкурс додатковий автобус, якого не привіз на публічний огляд. Цей автобус розшукали і з'ясувалося, що транспотний засіб давно згорів. Вінкод цього згорілого автобуса співпадає з вінкодом в поданих документах. Піля цього, цей перевізник подав до суду позов, переконуючи, що члени конкурсної комісії були до нього несправедливі.
Власне, сам конкурс на перевезення призначений на сьогодні, 24 травня, на 14.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець! Показати IP 25 Травня 2016 22:54
Коли внас вже не буде стоячих місць?
Анонім Показати IP 27 Травня 2016 12:52
не переживайте! і вас посадять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus