USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п'яний мотоцикліст збив школярку. Дівчинка – у реанімації

13 Липня 2021 10:40
У селі Видерта Камінь-Каширського району мотоцикл збив школярку. ЇЇ госпіталізували з травмами у відділення реанімації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Трапилась ДТП вчора, близько 20 години. 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Shineray, здійснив наїзд на 11-річну пішохідку, що йшла по узбіччі. Дівчина отримала тілесні ушкодження, її ушпиталили до лікарні.

Зі слів очевидців, водій перебував за кермом двоколісного напідпитку, він також травмувався. В лікарні у чоловіка відібрали біологічні зразки для з’ясування стану алкогольного сп’яніння.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus