USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині п'яний водій врізався у зупинку. Фото

6 Лютого 2017 14:53
Дорожньо-транспортна пригода з постраждалими трапилася вчора, 5 лютого, на автодорозі у селі Клопочин Іваничівського району.

Легковик «ВАЗ 2101» врізався у зупинку громадського транспорту. Двоє пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження, серед них – 16-річна дівчина.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Автопригода трапилася близько 2 год. За кермом транспортного засобу перебував 22-річний мешканець Іваничівського району. Керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, водій врізався у зупинку громадського транспорту.

Внаслідок автопригоди 16-річну пасажирку автомобіля госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні. Медики діагностували у неї перелом правої стегнової кістки зі зміщенням.

Ще один пасажир легковика, 21-річний мешканець району, також отримав тілесні ушкодження, однак, після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.



За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ку-ку Показати IP 6 Лютого 2017 15:18
ну не міг самостійно зупинитись..з ким не буває? іншим разом в"іде в натовп людей- ще все життя попереду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus