USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині під час одержання хабара затримали поліцейського

18 Серпня 2020 18:27
На Волині працівника одного з райвідділів поліції Головного управління Національної поліції в області викрито під час одержання від громадянина неправомірної вигоди в розмірі 2500 грн за безперешкодне перевезення територією району деревини.

Про це повідомляє прокуратура Волинської області.

Слідство вважає, що правоохоронець не вперше вимагав та одержував «данину» за це, адже задокументовано також факт одержання ним ще 1500 грн.

Тривають першочергові слідчі дії, по закінченню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення поліцейському про підозру у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Прокурори готують також клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу й відсторонення його від посади.

Викриття правоохоронця під час одержання неправомірної вигоди – результат спільної роботи прокуратури Волинської області, Управління СБУ в області й слідчих ТУ ДБР, розташованого у місті Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аваков Показати IP 18 Серпня 2020 20:45
Чому не написати імена і який саме підрозділ?!
Вітя Показати IP 22 Серпня 2020 02:48
Ще Дьому треба у Володимирі присадити на 368 ато себе чуствує як риба у воді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus