USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрили на хабарах одного з керівників підрозділу Нацполіції

12 Червня 2019 14:33
Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах начальника сектору реагування патрульної поліції одного з місцевих відділів Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Про це інформує прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм вимагання грошей від представника комерційної структури, яка займається заготівлею та переробкою лісосировини. За суми від тисячі до півтори тисячі гривень неправомірної вигоди за транспортування кубу деревини поліцейський обіцяв підприємцю не чинити штучних перешкод під час перевезення дубових порід через територію району.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з міських вулиць під час одержання чергової суми хабара. Наразі вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Також перевіряється інформація щодо причетності посадовця до інших фактів протиправної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Viking Показати IP 12 Червня 2019 14:47
Оголошення підозри. Суд. Довгий суд. Відмажеться нормальною сумою грошенят. Ось вона воля !
Упс! Показати IP 12 Червня 2019 16:36
Хвамілію героя -в студію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus