USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині під час огляду посилок хлопець вкрав два iPhone за 80 тисяч

13 Березня 2021 23:39
У Ковелі неповнолітній хлопець вкрав два iPhone 12 під час огляду посилок, які мав отримати. Він викрадав телефони, говорячи, що у посилках їх немає.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Неповнолітній злодій 23 листопада та 2 грудня минулого року здійснив дві крадіжки телефонів Apple iPhone 12 за 33 тисячі 999 гривень та Apple iPhone 12 Pro Max за 43 тисячі 999 гривень. Крадіжки він здійснював під час огляду відправлення у відділенні доставки ТОВ «Джаст ІН» на вулиці Грушевського, 10.

Окрім цього, перебуваючи у цьому ж відділенні 8 грудня, він намагався вкрасти з упаковок відправлення мобільні телефони Apple iPhone 12 Pro Max, ZTE Blade A3, Apple iPhone 12 Pro Max, ZTE Blade, Apple iPhone 12 Pro Max на загальну суму 138 тисяч 297 гривень. Проте на місці злочину його виявили працівники поліції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області.

У суді обвинувачений, який є студентом другого курсу ВСП «Ковельського промислово-економічного фахового коледжу Луцького НТУ», повністю визнав свою вину.

Як стало відомо зі слів свідків, хлопець потім продавав телефони, однак не говорив, що ті крадені.

Одна зі свідків також розповіла, що обвинувачений тричі приходив до неї отримувати відправлення. Перші два рази він оглядав вміст відправлень і заявляв, що мобільних телефонів у них немає. Вона цю відсутність оформлювала. А на третій раз до огляду були залучені працівники поліції, цього разу обвинувачений відправлення не отримав і був затриманий.

Врахувавши всі обставини, неповнолітньому призначили покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 14 Березня 2021 00:36
Якась лохушка йому видавала посилки!! А можливо спільниця
Andrij Показати IP 14 Березня 2021 09:02
Все воры и все «условно» !!!!! Страна чудес и сказок!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus