USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині під час пожежі постраждало двоє чоловіків

28 Березня 2014 17:41
На Волині мешканці села Воєгоще Камінь-Каширського району врятували з палаючого будинку двох чоловіків, повідомили у прес-службі волинських вогнеборців.

Повідомлення про загоряння у дерев’яному житловому будинку на вулиці Зарічній у селі Воєгоща надійшло 26 березня. До місця пожежі прибув черговий караул місцевої пожежної команди. Ще до приїзду вогнеборців місцеві мешканці – Іван Владанич та Григорій Федчук – врятували з будинку двох братів – 56-річного Віктора та 44-річного Володимира.

Дим, що виходив з-під даху будівлі, помітили сусіди, які забили на сполох, оскільки знали, що в оселі перебували люди. Вони ж викликали пожежників та повідомили про подію найближчим сусідам. Усі разом почали шукати погорільців, щоб їх порятувати. Старшого брата із палаючої будівлі витяг Іван Владанич, меншого брата врятував Григорій Федчик.

Врятованих негайно передали медикам, які госпіталізували чоловіків до лікувального закладу. Наступного дня обох братів виписали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus