USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині під час пожежі загинув чоловік

29 Лютого 2016 10:57
Упродовж 27-28 лютого на Волині трапилося 3 пожежі у приватному житловому секторі. Одна з них стала причиною смерті для чоловіка.

Про це повідомляють у прес-службі волинських вогнеборців.

26 лютого рятувальники ДПРЧ-14 селища Ратне ліквідували загорання в дерев’яному житловому будинку у селі Поступель Ратнівського району. На місці пожежі працівники ДСНС виявили тіло 67-річного чоловіка. Причина пожежі та обставини загибелі людини встановлюються.

27 лютого трапилася пожежа у селі Коршовець Луцького району – зайнялася дерев’яна господарська споруда. Очевидці помітили полум’я, що уже виривалося з-під даху будівлі. Пожежу приборкали рятувальники ДПРЧ-2 міста Луцька. Імовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.

Того ж дня до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу на дачному масиві «Будівельник» у місті Ковелі. Рятувальники оперативно приборкали займання, проте вогонь устиг завдати шкоди, знищивши дах та перекриття дачного будинку. За попередніми даними, вогонь спалахнув через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та бути обережними з вогнем!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 29 Лютого 2016 11:03
с. Поступель, а не Поступи(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus