USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині підприємець «нарубав» дерев на півмільйона

22 Грудня 2014 18:45
Самовільну рубку понад 200 дерев виявили працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Під час перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства , що тривала з 15 по 17 грудня, на території земель запасу Старовижівської селищної ради виявили самовільну порубку 228 дерев породи вільха та осика.

Про це повідомили у прес-службі Держекоінспекції області.

Зелені насадження за межами населеного пункту були знесені підприємцем на непризначеній для цього ділянці без відповідного дозволу.

За фактом порушення природоохоронного законодавства матеріали передані до Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області.

За знищені дерева підприємцю доведеться відшкодувати шкоду, заподіяну навколишньому середовищу, в розмірі 558830 гривень.

Також, на території району були виявлені факти порушення правил рибальства на річці Прип'ять, та на озері Луки та були зафіксовані три факти незаконної порубки дерев породи сосна. За вказані порушення винні особи притягнені до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
месник Показати IP 22 Грудня 2014 19:00
Як завжди, ніхто нікого не бачив, ніхто нікого не чув!!!! А те шо Колісник з ріднею вагонами вивозив цінні порди дерев, нікому не треба))
111 Показати IP 22 Грудня 2014 20:04
коментар було видалено
месник до 111 Показати IP 22 Грудня 2014 20:27
А ти 111-п***р)))) чувак охолонь))) твій псевдонім три одиниці, це те чого ти вартий!!!! Да і строчать такі типочкі як ти в туалетній кімнаті, а я висловлюю свою точку зору!!!! Чи ти мавпоподібний хочеш мені це заборонити??? А чи не ти на майдані кричав про свободу слова, чи не ти під балаклавою трощив адмін будівлі? Ось і получай!!!! Вибачай за грубість, но такі як ти ,по іншому не розуміють!!!! Сподівюся інцидент вичерпаний!!!
меснику Показати IP 22 Грудня 2014 21:22
Колисника уже на должности нет уже полгода , а его никак не могут оставить без внимания. Лес как воровали - так и воруют те , кому Колисник мешал.
месник до меснику Показати IP 22 Грудня 2014 22:18
Вся схема по продажу, залишилася за ним і його родичами! За період свого правління, Богдан Іванович монополізував весь сирйовий ринок на Волині і трішки за її межами. Підприэмців які відмовлялися працювати на нього, просто закривали шляхом постійних перевірок. Звісно я не кажу щоб забрати все награбоване, бо відокремити нагрбоване та особисте, практично не реально! Питання стоїть у іншому, для того щоб побороти цю монополію, треба зробити прозорість у тендерній організації, дати можливість підприэмцям мати рівні права.! А для цього і потрібні комітети при Радах а також антимонопольний комітет, котрі працюють де юро, а не де факто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus