USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині підраховують втрати російського бізнесу

20 Березня 2014 13:28
Російська Федерація, яка неофіційно оголосила Україні війну, в економічному плані втрачає значно більше, ніж Україна від співпраці з країною-агресором. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини заявив заступник голови Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв.

Він звернувся до Луцького міського голови, щоб припинили продаж російських товарів на території міста у зв’язку з окупацією Російською Федерацією. Також «УДАР» ініціює звернення до голови Волинської ОДА, Волиньради, щоб спільно із громадським сектором, журналістами, провести масштабну антиросійську кампанію.

Суть її у тому, щоб блокувати роботу російських фірм, підприємств та інших установ на території України, зупини реалізацію російських товарів у нашій державі. «І це буде цивілізовано. Але такі дії мусить ініціювати влада, політики, громадські діячі. Російський бізнес на території України повинен зупинитися. У цьому я сподіваюся на свідомість волинян, на їхню виваженість і розуміння. А поки що ми готуємо аналітичний документ і виступимо з масштабним медійним проектом, щоб продемонструвати економічні втрати Росії в Україні і водночас можливості українського виробника для розвитку свого бізнесу, популяризації національних товарів і послуг», - розповів Ігор Алєксєєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
експерт Показати IP 20 Березня 2014 13:53
Ну ну... нехай Алєксєєв подивиться і підрахує втрати українського бізнесу який сьогодні не пускають на кордоні у Росію! Не треба дуже радіти, бо у нинішній економічній ситуації Україна втратить набагато більше!:(
Анонім Показати IP 20 Березня 2014 13:58
жопоголовi
ВВС Показати IP 20 Березня 2014 13:59
Ну Алєксєєв і загнув!:) ВВП Росії біля 3 трлн. доларів!!! Кому він тут втирає?!:) Ще Романюк таке саме вітає ну-ну...
Анонім Показати IP 20 Березня 2014 14:03
більше читаєш про Алєксєєва... тим більше розумієш..ліки приймає ті що й Кличко шуруйте в Німеччину кормити пенсіонерів фріциків "ветеранів ВВ"
Александр Показати IP 20 Березня 2014 14:43
Мне кажется, что господину Алексееву корректнее было бы вместо подсчета убытков России посчитать прибыли Украины. Это лучше бы раскрыло его экономические способности.
Саша до Александр Показати IP 20 Березня 2014 16:28
А что он может "раскрыть", если у него даже высшего образования нет!:)
123 Показати IP 20 Березня 2014 14:46
таке можна придумати з хорошого бодуна
Здрасте Показати IP 20 Березня 2014 15:36
Усі тверезі українці розуміють, що війна вигідна Путіну і його свиті, яка включає постачальників нафти і газу. Я за те щоб вони пострадали, але хочу запитати лжепатротів ви в квартирі український борщ своїм пуканням доводите до кипіння? Багато товарів які ми споживаємо не є українозаміщені. Споживати європейське в пересічного українця кошельок не так напханий як в політиканів, тим паче з останнім подорожчанням валюти імпортний товар вже на 30% дорожчий. Жоден супермаркетне погодиться вилучити з продажу російську продукцію і ніякі Алєксєєві і інші самодури не заставлять його це зробити. Максимум на що спроможні патріоти які ніхріна корисного для суспільства не можуть зробити це нанести шкоду та потріпати нерви простим підприємцям котрі завдяки торгівлі в тому числі російськими товарами кормлять свої сімї. То може краще щоб підприємці закривались
Економіка Показати IP 20 Березня 2014 16:09
ПРАВИЛЬНЕ рішення!!!
до лжепатріотів Показати IP 20 Березня 2014 16:33
А ви тут, кому так дорога кацапляндія, спробуйте самі порахувати "+" і "-". порахуйте так, щоб ця акція була для України вигідна. А то лижете москалям зад. ФУ! "Раби, підніжки, грязь Москви". Вали в свою кацапляндію і там захищай путіна.
мв до до лжепатріотів Показати IP 21 Березня 2014 09:56
а ти патріоте такий як і 4 дядька у ВР.... ні один не приїхав в Крим... навіть щоб словом підтримати народ... а тему тут розвиваєш і кажеш що Путін у всьому винен.... де ти герой і твоя влада була 3 тижні тому.... в засідці ждала кредит МФВ чи війська НАТО.... включи сіру речовину в своїх мізках.... і не перекидай вину з себе на інших... 4 жида профукали Україну.... а ти про неньку тут щебечеш... такі герої і унію колись прийняли і присягнули СС ... а ти сьогодні за монітором геройствуєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus