USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

На Волині підвищиться рівень води у річках: оголосили жовтий рівень небезпеки

9 Лютого 2022 11:23
Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає громадян про поступове підвищення рівня води в річках басейну Західного Бугу у Львівській і Волинській областях.

«За даними Укргідрометцентру, 9-12 лютого у зв’язку з відлигою та опадами на річках басейну Західного Бугу (Львівська, Волинська обл.) очікується поступове підвищення рівнів води на 0,1-0,5 м над рівнем (який спостерігався – ІФ) о 8:00 8 лютого», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що подекуди також можливий початковий вихід води на заплаву р. Західний Буг – Кам’янка-Бузька, у зв’язку з чим у прибережних районах оголошено І (жовтий) рівень небезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 9 Лютого 2022 12:06
Річка Луга і урочище "Кар'єри" 10 років назад обміліли на понад 1м і від того часу не піднімався рівень води. Думаю щоб підняти рівень води на річці Луга потрібно зробити дамбу там де вона впадає в річку Західний Буг до її рівня, який був 20 років назад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus