USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині впіймали п'яного за кермом екс-помічника депутата

3 Лютого 2016 20:31
П’яного за кермом водія, який виявився колишнім помічником народного депутата, затримала група швидкого реагування «Самооборони Волині».

Про це повідомили у прес-службі організації.

Самооборонівці приїхали на виклик поліції, коли трапилася ДТП. По прибуттю на місце, там уже працювали співробітники колишньої ДАІ (інцидент трапився на межі Луцька та села Прилуцьке Ківерцівського району). На місці стало зрозуміло, що авто марки Toyota врізалося у паркан приватного будинку.

Через це спрацювала сигналізація і на місце інциденту приїхала також приватна охорона.

«Водій авто поводився неадекватно і почав кидатися на охоронців», – розповідає член ГШР Олександр Горох.

Активіст розповідає, що коли правоохоронці спробували ідентифікувати власника авто за номером, то ніякої інформації пошук не видав. Аби ідентифікувати особу, правоохоронці шукали документи.

Вдалося знайти лише посвідчення помічника народного депутата 7-го скликання Володимира Купчака, який був обраний від партії «Батьківщина» по округу у Івано-Франківській області. Водієм виявився Яковець Руслан Іванович.



Згідно з публічними даними, людина з точно таким же ім’я є засновником ТРК «Карпати», Агрофірми «Злагода», компанії «Комунікативні технології та моделювання успіху», зареєстровані у Івано-Фраківській області.

Після перевірки водія у наркодиспансері в Руслана Яковця виявили рівень сп’яніння у розмірі 2,14 проміле, при допустимій нормі 0,02. ДТП правоохоронці оформили, рішення щодо покарання водія прийме суд, а його авто забрали на штрафмайданчик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ресовець Показати IP 3 Лютого 2016 21:12
Володимир Купчак-зараз генеральний директор ПАТ "Волиньобленерго",а це його колишній "помі чник"
Анонім до ресовець Показати IP 4 Лютого 2016 14:17
Колишній помічник працює також в Обленерго. Яблуко від яблуні далеко не котиться
тепер зрозуміло Показати IP 3 Лютого 2016 21:50
чому тарифи для рабів підвищилися
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 23:06
"Самооборонівці приїхали на виклик поліції"? Це що за прикол?
Цікавий до Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 08:03
Оприлюдність прізвища каміфляжників "самооборони", які три хвилини порушували закон на розміщеному на сайті відео.
До цікавого Показати IP 4 Лютого 2016 09:35
А ти хочеш (не дай бог) щоб якщо десь на дорозі щось станеця з тобою або твоїми рідними шукати оприлюднень призвіща такого п'яного б*дла?
шурка до До цікавого Показати IP 4 Лютого 2016 11:57
коментар було видалено
Юрист Показати IP 4 Лютого 2016 10:04
Чому ці здорові хлопці ходять в камуфляжі по мирному Луцьку?
До юриста до Юрист Показати IP 4 Лютого 2016 10:18
Відносно мирного, а ви хотіли щоб по луцьку ходили такі як головний ,,герой" відео?
Луцьк до Юрист Показати IP 4 Лютого 2016 15:25
А краще щоб ходили в спортивних штанах чи джинсах? Ходять щоб їх ідентифіковували адекватно, носять шеврони, документи. Також, ці хлопці не тільки ходять по місту у камуфляжі, а ще й на роботу ходять, а вночі заступають на чергування. Також, ці хлопці на схід допомогу тонами возять, яку збирають дівчата-волонтери. А ще, ці хлопці на чергуваннях з петель самогубців бухих витягують і життя спасають, надаючи до приїзду швидкої першу допомогу бухим дегенератам, які жінок з балконів викидають, не зважаючи на наявність діток. Уявляєте? Доречі, думаю можете самі прийти і прийняти участь в одному з таких чергувань, якщо не слабо щось зробити, а не тільки у коментах в і-неті язиком плескати.
Людмила Показати IP 4 Лютого 2016 10:39
Добре, що п'яний водій нікого не збив. Яка різниця, хто і як його затримав, головне, що затримали. Не судіть. Перед Богом усі рівні, крім суду людського є Божий, там не відкупиться ніхто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus