USD 40.60 40.95
  • USD 40.60 40.95
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.28 10.40

На Волині поблизу колії - снаряд у повній бойовій готовності

10 Грудня 2014 18:00
При обході залізничної колії на перегоні «Сенкевичівка – Звиняче» на відстані 2-3 метрів від моста працівники колії виявили предмет схожий на снаряд. Зорієнтувавшись, працівники залізниці повідомили правоохоронні органи.

Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Під час виїзду СОГ при огляді місця подій спільно з працівниками групи ДСНСУ у Волинській області виявили артилерійський снаряд часів другої світової війни, який знаходився в бойовій готовності.

Снаряд вилучили з місця події для подальшого знищення. Затримки руху поїздів не було.

Шановні громадяни, якщо ви виявляєте предмети, схожі на снаряди одразу повідомляйте правоохоронні органи. Пам’ятайте, що своїми діями ви можете врятувати своє та оточуючого населення життя.

За останній період часу поблизу колії виявляють різні вибухові пристрої. При отриманні інформації про замінування або виявлення вибухових матеріалів правоохоронці виїжджають на місце події для вилучення даних предметів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus