USD 40.76 41.15
  • USD 40.76 41.15
  • EUR 40.95 41.40
  • PLN 10.16 10.43

На Волині поблизу кордону знову черги

22 Квітня 2017 20:03
Черга з автомоблівів, котрі прямували на пункт пропуску, перемістилася у місто з сервісної зони близько середини дня 21-го квітня. Авто зайняли одну смугу руху, що спричинило транспортний колапс у місті. Черга простягнулася аж за магазин “Зодіак”.

“Чому це сталося – мені не відомо. Про ситуацію я відразу поівдомив голову Волинської облдержадміністрації. Сьогодні, 22 квітня, поліція відповідає за чергу. Згідно з протокольною домовленістю, у місті, перед пунктом пропуску, повинно стояти 5-10 машин. Але ця умова не виконується. Зараз там стоїть набагато більше авто”, – прокоментував ситуацію голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук.

Черга з авто вже неодноразово в’їжджала в Устилуг та блокувала рух у місті. Однією із причин подібної події цього разу називають невдоволення учасників черги тим фактом, що попереду черги з’являються авто, які до списку не внесені.

Нагадаємо, на початку 2017-го року рішенням сесії Устилузької міської ради на виконання розпорядження голови Волинської ОДА «Про забезпечення громадського порядку перед міжнародним пунктом пропуску «Устилуг» було створено групу із 5-ти муніципальних інспекторів. Вони координують роботу із місцевою владою, митниками та прикордонниками. Муніципалів вибрали на зборах серед громадских активістів і вони здійснюють контроль черги у сервісній зоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
--- Показати IP 22 Квітня 2017 20:29
А як що до без візу ??? Кудою мають їхати люди ??? Чи по полях мають пропускати ???
субота Показати IP 23 Квітня 2017 00:10
Сколько будете ездить? трудолюбивые полищуки займитесь работой ,обрабатывайте землю,которую имеете и будуйте новое общество ,без перекупщиков и тунеядцев и тогда не будет очередей в славном городе Устилуг.
kek Показати IP 23 Квітня 2017 02:13
як вже всіх "закохав" той бред з тими контрабандистами. да зробіть один пункт пропуску на область десь в полі, і хай там всі з картками стоять собі днями і з цигарками в трусах.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2017 08:20
Черга тобі мішає глянув вікно і подумав От бабло мімо мене іде
спиртовоз Показати IP 23 Квітня 2017 08:53
Поки Україную будуть правити Бариги це буде вічно, це їх корито свиняче правда тов. Луценко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus