USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині пограбували школу і сільський клуб

1 Березня 2016 08:47
За добу у Ківерцівському районі правоохоронці зафіксували три випадки крадіжок.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

Із Сокиричівської сільської ради 28 лютого до Ківерцівського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку вночі з місцевого клубу мікрофонів та мікшерного пульта вартістю 2 тисячі 500 гривень. Злодії пошкодили вхідні двері закладу.

Цього ж дня через 15 хвилин о 12 годині 30 хвилин до чергової частини райвідділу звернулися працівники Сокирицької загальноосвітньої школи. Вони повідомили, що в ніч на неділю, 28 лютого невідомі особи, шляхом відтискання віконної рами у вбиральні, проникли всередину школи та викрали 6 ноутбуків. Сума збитків становить 35 тисяч гривень.

На місце події за викликами виїхала слідчо-оперативна група Ківерцівського відділу поліції. Поліцейські здійснили детальний огляд місць подій. Правоохоронці вилучили відбитки слідів рук та взуття ймовірних злодіїїв. Тепер проводять всі належні заходи, спрямованні на встановлення осіб, причетних до цих крадіжок.

Відомості за даними фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, близько 16 години до ківерцівських правоохоронців звернулася 81-річна пенсіонерка, мешканка цього ж села із заявою про крадіжку в неї з помешкання з 9 до 13 години мобільного телефону «Самсунг».

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції оперативно встановили, що крадіжку скоїв 45-річний місцевий житель. Телефон вилучили та повернули власниці. До слова, крадій раніше мав проблеми із законом. Його вже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Слідчі відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
закон Показати IP 1 Березня 2016 15:19
це ще тільки початок! ще не всі звільнені за законом Савченко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus