USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Пограбування на мільйон: подробиці затримання банди грабіжників на Волині

28 Лютого 2020 16:30
Подробиці затримання розбійників, які у Луцьку побили і пограбували чоловіка повідомила патрульна поліція Рівненської області.

Заявник повідомив поліції, що нападники побили його та заволоділи сумкою, у якій було понад один мільйон гривень. Потерпілий також повідомив марку авто, на якому втекли бандити, та напрямок їхнього руху.

Працівники карного розшуку поліції області в ході комплексу оперативно-розшукових заходів у співпраці з оперативникам Департаменту карного розшуку Національної поліції України, Києва та Миколаївської області встановили особи розбійників.

Так, на трасі Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні помітили транспортний засіб Volkswagen, який підпадав під орієнтування. Водій за кермом грубо порушував ПДР — наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, на якому були пішоходи, не зменшив швидкість та не зупинився, щоб надати їм дорогу.

Інспектори транспортний засіб зупинили. У салоні авто перебував 33-річний водій та ще двоє пасажирів — чоловіки 30 та 28 років. Під час перевірки авто виявили велику кількість грошових коштів та предмет, схожий на биту.

Патрульні роти ТОР чоловіків затримали, застосувавши до них спецзасіб кайданки.

На місце події викликали працівників карного розшуку та слідчо-оперативну групу ГУНП Волинської області.

На водія патрульні винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованому пішохідному переході).

Усі обставини події з'ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кузя Показати IP 28 Лютого 2020 20:25
ну дибіли...Куш зняли і попались на порушенні ПДР...
Правдивий Показати IP 29 Лютого 2020 13:43
Застосувати до тих виродків примусову кастрацію!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus