USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині покарали іноземця, який намагався переправити через кордон громадянку Афганістану

13 Листопада 2019 17:06
У жовтні на міжнародному автомобільному пункту пропуску «Ягодин» під час проходження паспортного контролю інспектори відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону затримали громадянина іноземної держави, котрий намагався незаконно переправити через держкордон України громадянку Ісламської Республіки Афганістан, інформує поліція Волині.

Під час проведення досудового слідства волинські поліцейські встановили, що 48-річний іноземець, намагався провезти через держкордон України в Республіку Польща 74-річну громадянку Республіки Афганістан за паспортом, котрий належить іншій особі.

Іноземець визнав провину в незаконному переправленні особи через державний кордон України та щиро розкаявся у скоєному.

Шацький районний суд Волинської області затвердив угоду про визнання винуватості й призначив йому покарання у вигляді 8 тис. 500 грн. штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus