USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині поховали дідуся з онукою, які загинули від рук невідомого

9 Березня 2017 08:29
67-річного місцевого мешканця та його 22-річну онуку, життя яких обірвалося від рук убивці 3 березня, поховали у Рудці-Козинській Рожищенського району 6 березня.

Руденці всім селом зійшлися, щоб провести в останню путь своїх односельчан, пише Вісник.

Коли у п’ятницю, 3 березня, в обідню пору Ірина Мосійчук зайшла до хати своєї сусідки Віки – заціпеніла від жаху. Її подруга сиділа на ліжку вся у крові, з перерізаним горлом. А біля неї, лепечучи перші милі слівця, повзала крихітна донечка Міля.
Сусідка негайно звернулася у поліцію.

Нагадаємо, ще о 13-й годині Вікторія розмовляла по телефону і нічого підозрілого співрозмовнику не повідомляла. А о 14:20 вже було повідомлення про трагедію. Кому ці люди могли стати на заваді невідомо. Дідусь – інвалід, сім’я не з багатих, у будинку не було чого красти.
Поліція склала фоторобот підозрюваного і просить громадян, які володіють будь-якою інформацією, ділитися нею із правоохоронцями.
Крім того, поліція звертається до водіїв, які 3 березня із 12 до 16 години проїжджали автодорогою сполученням «Луцьк-Ковель» поблизу села Рудка Козинська Рожищенського району із увімкненими відеореєстраторами, надати свої записи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 9 Березня 2017 10:14
дарма в Україні скасували смертну кару. для таких виродків і цього замало
іван Показати IP 9 Березня 2017 12:07
А де кримінальна поліція? чому не вживають заходів по розкриттю злочину? чи всі на селфі?
гость Показати IP 9 Березня 2017 14:41
к сожалению у нас уже полиция не работает,даже так как старая "корупційна" полиция...у них опыта нету, и боятся...а то еще крайними их потом сделают, просто некому работать...+ денег у людей нету, вот и за 50 грн, скоро убивать начнут.."Покращення"...
Шерлок Показати IP 9 Березня 2017 15:53
Схоже, то стор дівчини вк (https://vk.com/id209312684), якщо так, то ще є і фейкова (https://vk.com/id158951148) з якої 6 березня заходили вк (міліція, або ж людина причетна до скоєння злочину). 99%, що жертва спілкувалася з вбивцею у соцмережах. 21 століття, можна реально знайти вбивцю фактично не виходячи з дому. Елементарно, Ватсон
Анонім до Шерлок Показати IP 10 Березня 2017 11:39
Сторінка трохи цікава, як би міліція діяла оперативніше
луцкий Показати IP 9 Березня 2017 15:56
Уважаємий, це не покращення, а "ЖИТИ ПО НОВОМУ"
Ватсон Показати IP 9 Березня 2017 16:31
Цікавилась ситуацією в місцевих. Дівчина в щось вляпана була. Точно Холмс
Мєнт Показати IP 10 Березня 2017 20:48
Шановні Шерлоки з Ватсонами найдете не відкриваючи д....и від дивана звоніть, АТО ми такі з Ваших слів безтолкові навіть не знаємо що робити
До мента до Мєнт Показати IP 12 Березня 2017 14:27
Ніхто не каже, що ви безтолкові. Але поліції варто розглянути як одну із слідчих версій, вбивство із помсти. У профілі ASK Вікторії дуже багато корисної інформації, яка може допомогти слідству. Неодноразово їй там погрожували. Нещодавно на сторінці Вікторії у мережі ВК почали з’являтися, явно написані не з байдужістю, пости з сердечками про вдячність Льоші Рожкову за вечір, за музику. Дивно якось, адже він сам з Пітера. Який спільний вечір може бути? Але, у профілі ASK в одному з передостанніх записів, Вікторія пише, що мріє переїхати в Пітер, думаю всім зрозуміло чому. Явного мотиву в Льоши вбивати Вікторію не було, в них просто був флірт, не знаю, онлайн, чи явний, але він це однозначно приховував, бо ніде на його сторінці у ВК немає слідів коментарів Вікторії, які б засвідчили їхню близьку дружбу. Натомість, переглянувши профіль Олексія і відео з ютуба за його участі стає зрозумілим, що у Олексія був, чи є зараз друг-партнер. Такий собі Ivan Rastrepin. Ось він на відео тут https://www.youtube.com/watch?v=eGwGj-4Gq-M і тут https://www.youtube.com/watch?v=JQ13g6MxPCA . Профіль у ВК https://vk.com/ivan_rastrepin . Вивчивши відео і їхні профілі стає очевидним, що Олексій і Ivan любили, чи люблять один одного, навіть проживали разом. Характер особистості і повадки можна отримати переглянувши його сторінку з ВК і інстаграм Олексія https://www.instagram.com/leshka_rozhkov/ , а також вищевказане відео. Ось, що пишуть в коментарах інстаграма про Олексія та Івана «позорники России это маньяки-насильники, убийцы, и прочие живодеры. А вы со своими правильными стандартами ,что то все приоритеты попутали, забыли что такое хорошо и что такое плохо.». Я думаю всім стає зрозумілий і мотив, ревність, небажання ділити чи відпускати «кохану» людину. Трохи якось в голову не вкладається, де Пітер, а де с. Рудки, але в такої людини немає нічого святого у душі, тому піти може на все. До речі, десь читав на форуму, що бачили подібну на фоторобот людину в Луцьку, і він запитував дорогу на Рівне. Будь ласка, звертаюся до редакції, не витирайте мій коментар, можливо він дійде до нашої поліції і допоможе у розкриттю злочину. Я витратив 2 вечори, вивчаючи та аналізуючи факти і бажаю так само як і всі, щоб справжній вбивця був покараний, адже у самого є діти, а через такі нерозкриті злочини страшно просто думати, що може чекати кожного з нас. Всім дякую за увагу, хай береже нас Бог. P.S. В Івана довге волосся, але на фотороботі вбивця був у шапці, а на одному з відео з ютуба є момент, коли волосся зібрано , як каже моя дружина, в дульку, яку легко приховати у шапці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus