USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині поховали дітей, яких насмерть збив п'яний водій

22 Жовтня 2015 09:15
Двох учнів початкової школи, яких збив нетверезий водій, поховали на Любешівщині. Це сталося на тихій сільській вулиці на очах у десятків людей, - ідеться в сюжеті ТСН.

Другокласники Ілля та Ганнуся по обіді поверталися зі школи. Ішли узбіччям, аж раптом з-за повороту на великій швидкості просто на них вилетіла машина.

«А там собачка малий був, вони нахилилися, щоб його подалі забрати, і через те такий великий удар був», - розповіла свідок подій Людмила Савчук.

Серед тих, хто кинувся на допомогу вже нерухомим дітям був і місцевий священик. Згадує, що в людей була паніка – ніхто не знав, що робити. Цю моторошну картину побачили батьки загиблих. Вони поверталися додому з молодшими дітьми, яких щойно забрали з дитсадка.

Медики, які приїхали на місце трагедії, уже нічим допомогти дітям не змогли. «Це були травми голови, травми грудної клітини. Вижити з такими травмами вони не могли», - пояснив заступник головного лікаря Любешівської райлікарні Андрій Гук.

Винуватець аварії спинився лише на мить. Побачив, що накоїв і хутко помчав далі – в бік райцентру.

Люди зателефонували до міліції і знайомим. Правоохоронці перекрили дороги і затримали вбивцю. Експертиза засвідчила: у крові водія було майже три проміле алкоголю. Хоча до аварії за ним пияцтва не помічали.

«Хлопчина не пияк, роботяща людина. Що його спонукало таке вчинити? Винен, винен без сумніву», - прокоментував трагедію Зарудчівський сільський голова Анатолій Зімич.

Наразі водія правоохоронці перевезли й утримують в обласному центрі, бо побоюються самосуду.

Ілля і Ганнуся були двоюрідними братом і сестрою. Їх одночасно охрестили, разом і провели в останню путь. За тиждень дітям мало би виповнитися 8 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Карина Показати IP 22 Жовтня 2015 10:01
співчуваю рідним. Жах, як шкода діточок які ні в чому не винні, а життя так швидко обірвалось.
Лучанин Показати IP 22 Жовтня 2015 13:00
коментар було видалено
Віталій Показати IP 22 Жовтня 2015 16:49
Є в Любешові певна когорта людей, котрі п'яні постійно їздять і відповідальності не бояться, особливо багато молодих людей. ДАІ на це закриває очі. Якщо і зупинять - то відпускають. Не за просто так звісно. Головне, що мешканці це знають, і даівців знають, і прізвища тих, хто п'яними їздять знають... Шкода ні в чому невинних діток, співчуття батькам та близьким.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus