USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій, який збив насмерть двох дівчат, перебуває в шоковому стані. ДОПОВНЕНО

3 Серпня 2017 10:54
Водія вантажівки "МАN" (на фото), який у селі Прилісне Маневицького району збив трьох підлітків і втік з місця події, розшукали та затримали правоохоронці. Про це повідомила інспектор сектору моніторингу Маневицького райвідділу поліції Лідія Сахарчук, пише УНН.

За її словами, 42-річний чоловік поки показів не дає, бо перебуває в шоковому стані.

"Його освідомлено, здані всі аналізи для встановлення ступеню алкоголю. На даний час результату ще немає", - зазначила представник поліції.

Як повідомили у прес-службі поліції, відомості за фактом ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. "Нині, вирішується питання щодо оголошення чоловіку підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні поліції.

Водію загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Як розповів в.о. старости Городоцько-старостинського округу Прилісненської об’єднаної територіальної громади Євген П’ятигорик, після того, як водій збив дітей, він цілу ніч ховався на Горищі, пише «Волинь24». Городок – рідне село винуватця аварії і саме в ньому нетверезий водій ховався після фатальної поїздки.

Зі слів керівника села, 42-річний чоловік був з благополучної родини, свого часу їздив на заробітки до Росії, вже три роки, як керує власною фурою.

Однак, чоловік любив швидко їздити фактично з дитинства – спершу на мотоциклах, а тоді – на машинах. Місцевим також доводилось бачити його п’яним за кермом.

«В селі п’ють всі, пив і він, але не зловживав. Але коли починав пити, ставав неконтрольованим», - розповідає сільський староста.

З його слів, одразу після трагічної аварії чоловік сховався на горищі в хліві свого батька – там і просидів всю ніч, поки його не знайшла поліція.

Родина чоловіка шокована тим, що трапилось.

Нагадаємо, вночі, 2 серпня, близько 2:00 в селі Прилісне вантажівка збила трьох підлітків. Двоє дівчат загинули на місці. 17-річний хлопець з численними переломами перебуває в обласній лікарні Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В Показати IP 3 Серпня 2017 13:15
"в селі п"ють всі" , то не пийте деграданти чортові, смоли б гарячої ви понапивались всі. " ставав неконтрольований" "любив швидку їзду", якого в Україні х...ра видають права шизоїдним особинам, яким садово-городню тачку тільки можна довірити і то з натяжкою? Бид..та поліщуцька, позаливають баньки і гасають, бо воно вважає себе крутим, якому закони не писані і нижче своєї висоти зважати на правила, розірвати б отаких с..к.
ще не зовсім свідоми до В Показати IP 6 Серпня 2017 21:38
Не зовсім коректно по відношенні до жителів шанованого мною Полісся, або, як ти,В, називаєш їх "поліщуками". Вони , в основному, нормальні та працьовиті люди і ніколи не були фашистами, тобто, не називали нетутешніх "бидлом", "унтерменшами" тощо. Не думаю, що на горохівщині або іншій "неполішуцькій" території, "бухають" менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus