USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали учасника стрілянини на автомийці в Луцьку

13 Березня 2020 16:35
Волинські правоохоронці розшукали та затримали 28-річного жителя Запорізької області за скоєння умисного вбивства в Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба волинської поліції.

Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч.2 ст.15 (замах на злочин), п 1, 12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, 5 листопада 2018 року під час стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку одна людина загинула, двох осіб госпіталізували.

Під час проведення досудового розслідування в кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 п.12 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу України, слідчі поліції Волині встановили причетність до скоєння цих злочинів одинадцять осіб. Семи особам слідчі оголосили підозри у інкримінованих злочинах, матеріали з обвинувальними актами скеровано до суду. Досудове слідство у справі триває.

Ще трьох осіб, причетних до скоєння цих злочинів, які переховуються від органів досудового розслідування, поліцейські розшукують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus