USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Конфлікт волинських активістів, які влаштували перестрілку, вичерпаний, - МВС

24 Березня 2015 18:00
Волинські громадські активісти, між якими виникла стрілянина через бурштин, не висловлюють претензій один до одного. Зі слів начальник управління МВС в області Петра Шпиги, - «конфлікт вичерпаний».

Про це йшлося під час засідання 34-ї сесії обласної ради.

Так, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на місці «бурштинових розбірок» на Волині знайшли автоматні гільзи. Стрілянина відбудася між Правим Сектором Волині та Самообороною Волині.

Останні прокоментували ситуацію, мовляв, активісти Правого сектора стріляли по автівці з самооборонівцями через помилку.

З цього приводу депутат обласної ради Людмила Кирда поцікавилася у правоохоронців, чи притягнули до відповідальності «стрілків».

«Який стан справ щодо стрілянини між громадськими активістами в лісах, чи розібралися, чому цей інцидент виник, покарали винних?», - запитала депутат.

Начальник управління МВС в області поінформував, що зброю у «стрілків» виулчили, триває слідство.

«У рамках провадження проводяться слідчі дії, опитують учасників події. Зброю, з якої стріляли, у них вилучили. Як я знаю, то конфлікт вичерпаний, претензій в громадських активістів один до одного немає», - інформує Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
суддя Показати IP 24 Березня 2015 18:06
У залі судових засідань розглядається справа про крадіжку. суддя - Подсудимый, вы признаёте свою вину? підсутний - Нет, господин судья. суддя - Ну что, ж подведем итог : на "Нет" и суда Нет!!! Ось така колись була історія, малята... нічого не нагадує?
Пуаро до суддя Показати IP 26 Березня 2015 12:07
Ці всі історії з помпами, контрабандним бурштином на кордоні, 800 доларами для Шпиги, автоматними перестрілками, пошуками Київської криші підпільних старателів продовжуються роками. А бабло рікою пливе у банки європи, а не в бюджет. Бідній Волині повезло з бурштином. Але не повезло з нами волиняками. Замість того щоб змусити владу налагодити легальний видобуток бурштину і отримати немалі гроші до бюджету, ми смакуємо подробиці, які нам лохам кинули як псові кістку. Невже проблема в тому який вид зброї, хто застосовував і яке звання у слідчого. Проблема в тому, що ПОТРІБНО НАЛАГОДИТИ ЛЕГАЛЬНИЙ ВИДОБУТОК БУРШТИНУ?
дідо Показати IP 24 Березня 2015 18:22
за незаконну зброю хтось буде покараний.?
Моріс Показати IP 24 Березня 2015 18:31
Таке враження, що активісти пробачили Шпизі дану подію. Якщо вилучили зброю з якої велася стрільба, то чому не повідомили підозру тому хто стріляв? Застосування автоматичної зброї - явно не справа приватного обвинувачення, що достатнім буде того, що бандити помирились. Ганьба такій міліції сцикливій.
Філіп до Моріс Показати IP 25 Березня 2015 00:27
Тобто, якщо відкрито йдеш зі зброєю то головне, щоб ніхто не мав претензій. Усе як в ДНР-ЛНР,- дожилися....
АС0220ВЕ Показати IP 24 Березня 2015 18:36
Шпига отримуэ 800 баксів з помпи в день
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 19:07
Так само закінчиться справа і з сьогоднішньою стріляниною біля Ківерець.Громадянка не буде мати претензій до затриманого, бо він був в АТО.Всім добре, всі в шоколаді.А на те, що беззаконня і свавілля на вулицях зростає, нікого не цікавить.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 19:37
Дійсно хай вони один до одного претензій не мають суспільство має зараз справа в слідстві активістів на йшли зброю на йшли а хто стріляв ненайшли і ненайдуть немає людини немає строку вже всі пояснення переписали і все але як так може бути стріляв по машині яка хер раз ніка зХто там їхав ти що працміл що вів стрільбу водій невиконав вимогу твої п хто ти такій і яке ти маєш право
ку Показати IP 24 Березня 2015 22:13
Шалені 90-і повертаються, ееех піду діставати давно заховані валини.
0501 Показати IP 25 Березня 2015 07:13
Петя,ты совсем дурак?Или людей за дураков держишь?Бестолочь,хочу напомнить тебе,что преступления, совершённые с применением оружия,даже зарегистрированным,являются тяжкими,не говоря уже про автоматическое,или военного образца,которое вообще запрещено к гражданскому обороту. Ахтивисты могут примирятся сколько им угодно,но на нарах.Сними гомнюк погоны,не позорь службу.
123 Показати IP 25 Березня 2015 07:14
Ото дожилися, тепер застосування нарізної зброї не карається, я вже не кажу про зберігання, одне слово наша МІЛІЦіЯ нас береже
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 07:14
це не конфлікт це кримінал і реальний термін тут не може бути мирової угоди Господи про що говорить наша міліція - суди реальні дають сроки за крадіжки каналізаційних люків, дачних будинків і інших дрібязкових крадіжок, А тут зброя і конфлікт вичерпано ЖАХ. Терміново ліквідувати ці громадські організації де це видано щоб громадська орг. мала зброю - це узаконене бандитське формування. яке по закону може розстріляти будь-кого з нас. і в тому числі лояльних представників доблесної міліції і коли станеться не поправне то мирно вирішать конфлікт.....Ганьба Волиняни зобов"язані ініціювати припинення злочинної діяльності цих організацій повністю, як уже немає ПР. страшно ходити по місто що ми чекаємо ...... згадайте річні події- скільки зброї забрали невідомі з приміщень правоохоронних органів. мене нездивує що вилучена зброя в цьому конфлікті з цієї ж зниклої партії....
шеф Показати IP 25 Березня 2015 08:25
закрийте тему.
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 10:58
дурдом веселка про яку європу ми маримо коли унас як при сталіні заколосок посадять за стрилянину знезаконної зброї оправдають
1 Показати IP 25 Березня 2015 11:03
А ви наші шановні доогі Волиняни коли міліцію палили, беркут на коліна ставили, плювали на них як могли то що тоді мізги в сраці були, чи думали, що бидло саме стане няшками, от тепер і вигрібайте по самі памідори, наступного разу перед тим як у міліцію плювати будите думати головами а не слухати дибільних студентів у яких шило в сраці грає а у головах вітер свистить.
студент до 1 Показати IP 26 Березня 2015 13:02
ми вас ще будем ставити і тих хто паплюжить революцію. Від вас десятками років треба очищатися, як від старого лайна засохшого ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus