USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині «полюватимуть» на нелегальних перевізників

23 Липня 2018 20:08
У Луцьку співробітники ГУНП у Волинській області спільно з працівниками патрульної поліції та представниками Укртрансбезпеки провели зустріч, на якій розглянули питання аварійності на дорогах області та розробили план здійснення превентивних заходів із перевірки правил і вимог перевезення громадян пасажирським транспортом та його технічного стану.

У заході, зокрема, взяли участь заступник начальника управління Сергій Козак та начальник управління превентивної діяльності Володимир Солоненко, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Особливу увагу поліцейські приділять автовокзалам, місцям стоянки транспорту та руху сільськогосподарської техніки, також правоохоронці активізують роботу з виявлення нелегальних перевізників. Для покращення ситуації на автошляхах Головне управління Нацполіції області задіє 30 нарядів особового складу.

Під час заходу учасники узгодили спільну позицію щодо забезпечення реалізації посилення заходів безпеки на автошляхах області та обговорили спільний алгоритм дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Показати IP 23 Липня 2018 22:31
А чим до цього займалися за що зарплати отримували.Може пора залишити свої крісла і повернути зарплату
2011 Показати IP 23 Липня 2018 22:53
Давайтке валіть таксі ато бля шо не таксі то польська бричка
АС-1 до 2011 Показати IP 24 Липня 2018 00:00
за 100 грн. патрульні відпускають за порушення зупинки "під знак" на автостанції. Патрульному Герасимчуку особливі "вітання"......
Дядя Показати IP 23 Липня 2018 23:09
Зайдіть на АС -2.Забороніть нарешті перевозити людей скотовози,мова про грузові переварені буси,в них задуха,нема ні одного вікна,сидіння всі розбиті,малі,ці зламкі на дорозі ламаються,їхав з Луцька до світязя надивився всього,це ганьба і неповага до пасажирів.яка худоба видає їм ліцензії і випускає на маршрут,от де корупція,наведіть лад дармоїди.
Вася до Дядя Показати IP 23 Липня 2018 23:55
сьогодні такого "скотовоза" без аварійних дверей та задніх вікон , маршрут Нововолинськ - Луцьк, Луцькі патрульні з Набережної за 200 грн. відпустили возити людей !!!!
соня Показати IP 24 Липня 2018 09:56
обов'язково перевірте маршрутку Луцьк-рожище через Колки. то не для людей маршрутка: грязно, запасного виходу немає, крісла поломані, сидиш і сповзаєш, задуха.А на період перевірок - не виїжджає, власник шукає заміну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus