USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині попрощалися із загиблим воїном 14 ОМБр Іваном Цюп'яшуком

6 Жовтня 2022 09:59
5 жовтня в Шацьку провели в останню путь воїна Івана Цюп’яшука, який загинув на Харківщині, захищаючи Україну.

Про це повідомили у Шацькій громаді.

«Патріот, якому була небайдужа доля його країни, пішов боронити її кордони ще в 2016 році. Декілька років відпочинку після закінчення дії контракту – і з початком повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року Іван знову був у лавах Збройних сил України. Служив у роті охорони Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП, а з травня став військовослужбовцем 14 ОМБр. 30 вересня ворожа куля обірвала життя захисника України.

4 жовтня Шацьк зустрічав свого Героя: його останню дорогу додому шачани встелили квітами, створили живий коридор шани. Наступного дня в селищному сквері відбулася громадська панахида. Щирі співчуття висловили батькам, дружині та рідним загиблого священники Шацького благочиння УПЦ, Ольга Сахарук, заступниця Шацького селищного голови, та майор Сергій Рибін, т.в.о. начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП. Чин відспівування відбувся в храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Поховали Івана Цюп’яшука із військовими почестями на новому селищному кладовищі.

Дружині загиблого вручили прапор як символ героїзму та відданості державі її чоловіка», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Воїна. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus