USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині посилили охорону кордону

1 Травня 2015 17:07
Введено посилену охорону державного кордону на всій ділянці державного кордону в межах Волинської та Рівненської областей, - інформує УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону, упродовж травневих свят в пунктах пропуску здійснюватиметься посилений прикордонний контроль, направлений на припинення спроб перетинання державного кордону терористами та незаконного переміщення через нього зброї, вибухових, отруйних, радіоактивних речовин та інших предметів, що можуть бути використані як засоби вчинення терактів.

Крім того, в рамках додаткових тимчасових режимних обмежень, введених минулого року, в усіх контрольованих прикордонних районах області забороняється: проживання в прикордонній смузі громадян Російської Федерації, яким не надано дозвіл на постійне проживання на території України, використання в транспортних засобах радіостанцій, крім спеціального транспорту, рух транспортних засобів на дорогах, що ведуть від населених пунктів до державного кордону і не забезпечують їх пересування до встановлених пунктів пропуску через державний кордон (крім сільськогосподарської техніки, яка проводить роботи), зупинку транспортних засобів на узбіччях доріг на ділянках місцевості між державним кордоном та пунктами пропуску для автомобільного сполучення «Городище», «Прикладники», «Дольськ», «Доманове», «Піща», «Пулемець», вихід маломірних плавзасобів на водні об’єкти в межах прикордонної смуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 1 Травня 2015 20:29
Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди.
Анонім Показати IP 1 Травня 2015 20:57
чого бояться олігархи і мафія черговий раз обікравши народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus