USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через волинський кордон незаконно переправляли коней до Білорусі

7 Серпня 2016 10:24
Луцькі та пінські прикордонники завадили порушникам незаконно переправити через кордон групу коней, - повідомляют у Держприкордонслужбі України.

У ході пошукових заходів групу невідомих осіб, які верхом на конях мали намір порушити державний кордон, виявили білоруські прикордонники. Відтак, з метою їх затримати правоохоронці здійснили попереджувальні постріли. Проте безпосередня близькість до лінії кордону дала змогу правопорушникам зникнути на території України. Однак українським прикордонникам вдалося відшукати втікачів.

Неподалік місця порушення кордону правоохоронці затримали двох місцевих мешканців без документів, які визнали свою причетність до незаконного переміщення коней з метою їх подальшого продажу. Затримані пояснили, що після пострілів налякані коні поскидали наїзників та з переляку побігли, а де решта подільників, наразі їм невідомо.

У даний час по обидва боки кордону встановлюється коло всіх осіб причетних до незаконної оборудки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
кавалерійський корпу Показати IP 7 Серпня 2016 10:28
коні й ті втікають з україни,харашо живьом
Анонім до кавалерійський корпу Показати IP 7 Серпня 2016 12:24
Тільки москалі лізуть сюди,як таргани.
Анатоль_ Показати IP 7 Серпня 2016 10:48
Я в шоці, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus