USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Волині повернули державі 93 га земель оборони вартістю 267 мільйонів

18 Вересня 2023 23:09
На виконання рішень Господарського суду, якими задоволено три позови Володимирської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської ОВА до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, Володимирської райдержадміністрації, Поромівської та Литовезької сільрад, державі повернуті земельні ділянки площею 93 га й вартістю понад 267 млн, що належать до земель оборони і є прикордонною смугою уздовж українсько-польського кордону.

Про це інформує прокуратура Волині.

Прокурори в суді довели незаконність рішень органів влади про проведення інвентаризації земельних ділянок, розташованих між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше їх вибуття із державної власності.

Рішення суду про повернення цих земельних ділянок державі виконані.

Зауважимо, що всього у 2023 році Господарський суд Волинської області задовільнив 21 таку позовну заяву органів прокуратури щодо повернення державі 557 га земель оборони вартістю понад 3 мільярди гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Погуляко Показати IP 25 Лютого 2024 09:40
А скіль земель передали військовим!?....прикордонним службам, де звітність... Приймаючі та ухвалюючі рішення на основі архівних документів документів агресора СССР - це прямі заклики до русифікації та відновленнч комуністичного тоталітарного режиму. Агов, просністься, це що відбувається!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus