USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у власність держави повернули лісові землі вартістю 109 млн грн

11 Березня 2024 23:25
Господарський суд Волинської області задовольнив позов Камінь-Каширської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації до Прилісненської сільської ради про витребування у власність держави земельної ділянки лісогосподарського призначення площею понад 6 га і вартістю 109 мільйонів гривень.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Прокурори з'ясували, що ділянку, яка перебувала у постійному користуванні державного лісогосподарського підприємства, на підставі незаконних наказів Головного управління Держгеокадастру у Волинській області було безпідставно віднесено до земель сільськогосподарського призначення, неправомірно зареєстровано як комунальну власність і вилучено з лісового фонду.

Читати ще: На Волині землі лісового фонду вартістю 170 млн хочуть повернути державі

У суді прокурори довели незаконність таких дій та домоглися повернення земельної ділянки у власність держави.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Суддя Показати IP 12 Березня 2024 06:43
Вартість ділянок 200 000грн. Прокурори як завжди хочуть підкреслити свою важність. Краще б захищали простих громадян, а не віджимали землю у громад!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus