USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині повторно судитимуть суддю, аби покарати суворіше

20 Листопада 2014 09:25
Суддю з Волині знову судитимуть за одержання неправомірної вигоди, оскільки прокуратура наполягала на суворішому покаранні.

Так, Апеляційний суд Волинської області задоволив апеляційну скаргу прокуратури та скасував вирок суду першої інстанції щодо судді Червоноградського міського суду Львівської області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Нагадаємо, Ковельський міськрайонний суд у серпні цього року його визнав винним в одержанні неправомірної вигоди.

Слідство встановило, що цей суддя одержав від громадянина, щодо якого складались протоколи за вчинення адміністративного правопорушення, 1200 доларів США за призначення мінімального стягнення.

Вироком суду служителю Феміди призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі встановленням двохрічного випробувального терміну. Його також позбавили другого кваліфікаційного класу судді та права 3 роки займати посади, пов’язані з відправленням правосуддя.

Між тим, прокуратура наполягала на суворішому покаранні для судді й оскаржила це рішення суду у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання особі засудженого та безпідставним виключенням з дій обвинуваченого корисливого мотиву.

Нині Апеляційним судом Волинської області апеляційну скаргу прокурора задоволено, а кримінальну справу щодо судді направлено на новий судовий розгляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ася Показати IP 20 Листопада 2014 09:31
ПОКАЗОВА КАЗНЬ СУДДІ......
лариса Показати IP 20 Листопада 2014 09:34
Так суддя з Волині чи не з Волині? Конкретне прізвище існує?
Че до лариса Показати IP 20 Листопада 2014 10:32
Ларисо, уважніше читайте статтю, у ній все зазначено: суддя Червоноградського міського суду Львівської області. Прізвище не вказується, оскільки вирок не набрав законної сили.
лариса до че Показати IP 20 Листопада 2014 18:43
і ви прочитайте початок цього чудного оповідання .Суддю з Волині????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus