USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Судитимуть правоохоронців, які тривалий час катували чоловіка

1 Лютого 2016 17:53
Справу щодо трьох працівників територіального підрозділу органів внутрішніх справ, яких звинувачують у катуванні чоловіка, передали до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Досудове розслідування встановило, що в липні минулого року ці правоохоронці у приміщення відділу міліції незаконно, за відсутності на те підстав, застосовували упродовж тривалого періоду заходи фізичного впливу та спеціальні засоби стосовно громадянина - завдавали йому численні удари руками, ногами, резиновими кийками по різних частинах тіла,

в тому числі по місцях, які заборонені для нанесення ударів гумовими кийками, чим заподіяли йому тілесні ушкодження, сильний фізичний біль, фізичне та моральне страждання.

Міру покарання правоохоронцям обиратиме Луцький міськрайонний суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
любомль Показати IP 1 Лютого 2016 18:20
Таких мєнтів лінчувати потрібно
Санчез Показати IP 1 Лютого 2016 18:49
Нє....ось знають хто злодій, а по закону не докажеш, зате як в старі часи - дали добре і признається...Не потрібно тільки писати , що так на любого можна повісити, нормальну людину туди не забирають і не б'ють....
думка до Санчез Показати IP 2 Лютого 2016 00:48
тобі треба гарно дати телескобіческою дубінкой по яйц*х і ти зразу ж в усьому признаєшся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus