USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пожежна небезпека досягла 5 рівня

3 Серпня 2017 17:05
За останній тиждень пожежна небезпека у Волинській області сягнула 5-го рівня.

Про це йшлося сьогодні, 3 серпня, під час прес-конференції в Управлінні ДСНС України у Волинській області.

За словами начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука, з 5 липня розпочалися жнива. За останній тиждень пожежна небезпека досягла 4-5 рівнів. Також за останню добу було 16 виїздів на пожежі, які виникли через погодні умови.

Окрім того, він звернувся до громадян, аби ті проводили виховні бесіди щодо пожежної безпеки зі своїми дітьми.

«Хочу звернутися до громадян, щоб вони проводили виховні бесіди зі своїми дітьми. Зараз безпека залежить від людського фактору. Якщо кожен буде дотримуватися правил, то ми зможемо зменшити кількість пожеж», - підсумував Володимир Грушовінчук.

Крім того, розповіли, що основними причинами виникнення пожеж у Волинській області є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок та порушення правил облаштування та експлуатації пічного опалення.

Так, за словами заступника начальника УДСНС України у Волинській області Олега Билиці, через необережне поводження з вогнем трапилося 377 пожеж, що становить 46% від загальної кількості, 200 пожеж виникло через порушення правил облаштування та експлуатації електроустановок, що становить 27% від загальної кількості. 92 пожежі виникли через порушення правил облаштування та експлуатації пічного опалення.

Окрім того, 40 пожеж виникли через підпали та інші причини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Серпня 2017 22:52
от чому Україна так топчеться на місці 25 років, тому що проблема в керівництві , цей грушовінчук вже 20 років мабуть керує цією структурою , і викинути його звідти неможливо , він готовий своїх бувших друзів здавати аби з крісла не скинули(маю на увазі стоєцького який йому генерала допоміг отримати), а зараз закрийте очі і подумайте , а чому в сусідній Польщі таких проблем немає, незалежно від погоди і гровішовінчук про це знає, тому що там фінансування підрозділів не розкрадається, тому що там не кришуються держлісгоспи, а у випадку пожежі в лісі - це страшний сон керівника, тому що кожен обєкт страхується не в підконтрольній грушовінчуку страховій організаціі, а в комерційній, яка всі кишки вимотає але заставить обєкт недоліки виконати ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus