USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині працюватимуть поліцейські офіцери громади

14 Серпня 2019 10:22
При громадах у межах Волинської області будуть створені дільниці, де працюватимуть поліцейські офіцери. Конкурс на поліцейських офіцерів громади, як обіцяють, буде прозорим.

Про це йшлося 14 серпня під час презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у конференц-залі Палацу культури міста Луцька.

Відзначимо, що вперше цей проєкт запровадили на Дніпропетровщині, а Волинська область – шоста, де проєкт «Поліцейський офіцер громади» спільно реалізовуватиме поліція з громадами.

Загалом проєкт охоплює всі регіони держави – близько 30 тисяч населених пунктів із населенням у 28 мільйонів осіб. Його мета – тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості.

Насамперед на заході, де були присутні не тільки працівники поліції, зокрема ГУНП у Волинській області, а й представники майже всіх ОТГ на Волині, наголосили, що поліцейський офіцер громади працюватиме на одній дільниці, де й забезпечуватиме порядок.
Поліцейський офіцер громади матиме службовий автомобіль і робочий планшет, на який йому надходитимуть службові завдання, тож уся документація вестиметься в електронному вигляді.

Також підкреслено, що поліцейського офіцера громади обиратимуть самі мешканці громади.

Невдовзі при ГУНП буде введено нові посади й проведено прозорий набір нових працівників. Також поліцейський звітуватиме не тільки перед безпосереднім керівництвом, а й перед громадою. Громада, зі свого боку, має забезпечити поліцейського приміщенням, оргтехнікою, меблями та, за можливості, паливом і технічним обслуговуванням службової автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Да Показати IP 14 Серпня 2019 10:48
І це все шерифи сидять (останнє фото)... Відразу згадалося: "Посмотри на эти лица, Шура, сразу пыл сойдёт с лица!
Народна прокуратура Показати IP 14 Серпня 2019 10:53
Ну-ну, наскільки вистачить такого робокопа у щоденному цілодобовому режимі чергування, без вихідних і свят? Особливо, якщо він створить сім'ю нього і народиться дитина.
петро Показати IP 14 Серпня 2019 12:09
Загалом проєкт охоплює всі регіони держави – близько 30 тисяч населених пунктів із населенням у 28 мільйонів осіб. Було 52, стало 28...
Степан до петро Показати IP 14 Серпня 2019 13:18
Мається на увазі в ОТГ. Читайте уважно, сюди не входять жителі міст
Цікаво Показати IP 14 Серпня 2019 13:01
Згідно наказу один поліцейський на виїзд не їде? Так, здається?
Їван до Цікаво Показати IP 14 Серпня 2019 15:25
Правильно-правильно, 28! Саме 28! Правильно сказали, не оговорилися! Разом по всій державі, чом там не входять міста, входять!
Правда Показати IP 14 Серпня 2019 13:32
Це має бути нова людина, з не старої системи і дійсно вибрана громадою та у випадку чого громада має його і захистити перед керівництвом.
Анонім Показати IP 14 Серпня 2019 14:59
Обслуговувати автоиобіль. Тобто відкупитися.
Анатолій Показати IP 14 Серпня 2019 15:01
Робочий планшет, на який йому надходитимуть службові завдання--поліцейський офіцер громади працюватиме на одній дільниці, де й забезпечуватиме порядок. Звітуватиме не тільки перед безпосереднім керівництвом, а й перед громадою. Щось не вяжеться. Буде виконувати завдання отримані від ГУНП, чи забезпечуватиме порядок? Чи це чергове перекидання утримання дільничних інспекторів на плечі ОТГ?
правді Показати IP 14 Серпня 2019 16:06
на першому фото, на передньому плані кревський, в торчині кросовські і так шерифи, ото тепер владу будуть мати, адже свох поставлять, а може тепер кревський за мартиняка агітувати не буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus