USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Замінювали» товар: на Волині працівники служби доставки заволоділи майном клієнтів на понад 75 тис.

14 Січня 2021 12:08
У Ковелі співробітники однієї із служб доставки під приводом заміни товару заволоділи майном клієнтів на понад 75 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Співробітники відділу кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції встановили, що двоє приймальників–пакувальників підприємства протягом двох тижнів, користуючись службовим становищем, шахрайським шляхом, під приводом заміни блютуз-навушників заволоділи майном клієнтів на суму понад 75 тис. грн. Обоє вони ковельчани, 30-ти та 18-ти років. Вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєних злочинах за ч.2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus