USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині просять грошей на лікування туристів

23 Травня 2016 09:48
Депутати Шацького району просять збільшити розмір медичної субвенції, враховуючи той факт, що кошти розраховані на лікування місцевих мешканців. А щоліта сюди приїжджають десятки тисяч відпочиваючих, яким теж потрібно надавати медичні послуги.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради.

Депутат Віктор Радчук зауважив, що медична субвенція дає гроші тільки на допомогу мешканцям Шацького району. Проте, 2014 року на шацькі озера за літо приїхало на відпочинок 80 тисяч людей, 2015 року – 140 тисяч.

Відтак, враховуючи той факт, що кількість відпочиваючих постійно збільшується, депутат просять збільшити субвенцію до 1,3 мільйона гривень. А також збільшити аналогічну субвенцію і для Любомльської поліклініки.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus