USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати Волиньради зацікавились реєстром комунальної власності

25 Грудня 2015 10:50
Депутати облради ще п’ятого скликання прийняли рішення створити єдиний реєстр комунальної власності Волинської області. Втім із 2006-го року й понині про нього - ні слухом, ні духом. Новообрані депутати вимагають пояснень.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної вчора, 24-го грудня.

Депутат Михайло Імберовський озвучив запит до голови облради, аби йому надали відомості чи попереднє рішення ради виконане, мовляв, де цей реєстр можна побачити, якщо його створили.

«Раніше депутати прийняли рішення створити єдиний реєстр комунальної власності. Більше того, на реалізацію програми передбачали фінансування з обласного та місцевих бюджетів. Згідно із задумами, виконавцем програми мав бути Волинський інформаційно-аналітичний Центр «Волиньсофт». Прошу повідомити мене, чи виконане рішення депутатів, адже на сайті обласної ради такої інформації не побачити. Також прошу повідомити мене, яке майно на сьогодні має обласна рада, які прибутки має від здачі його в оренду, та хто має пільгову оренду», - озвучив запит депутат.

Більшість його підтримала.

Повний текст рішення обласної ради від 08.09. 2006 № 5/14 «Про створення Єдиного реєстру об’єктів комунальної власності Волинської області» можна прочитати тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Песиміст Показати IP 25 Грудня 2015 12:47
А шо тут неясного, Дутко з Грицюком гроші профукали, а реєстра як не було так і нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus