USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині просто в полі загорівся трактор, а в гаражі – автомобіль

18 Лютого 2023 10:54
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі у Володимирському, Ковельському та Луцькому районах. Потерпілих та жертв немає.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

У селі Заболотці Литовезької громади на полі загорівся трактор. Горіння ліквідували рятувальники 18-ї ДПРЧ смт Іваничі. Причину встановлюють. Імовірно, пожежа виникла внаслідок займання кукурудзяного бадилля від нагрітого колектора.

Обідньої пори сталося загорання в дерев’яній господарській будівлі у селі Озютичі Затурцівської громади. Вогонь, що охопив перекриття, сягнув даху й поширився всередину будівлі, ліквідували рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Локачі та працівники місцевої пожежної охорони села Війниця.
Вогонь знищив покрівлю й перекриття, пошкодив стіни та дрова. За попередніми даними, сталося коротке замикання електромережі.
О 16:25 надійшло повідомлення про пожежу в гаражі у селі Буцин на Ковельщині. На місці події працювали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони сіл Облапи й Сереховичі.

Як з’ясувалося, у гаражі загорівся легковий автомобіль, полум’я поширилося на будівлю. О 17:03 рятувальники локалізували горіння, о 17:40 ліквідували. Попередня причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.
Імовірно, з цієї ж причини загорівся міні-навантажувач у селі Небіжка Луцького району. Горіння ліквідували рятувальники 6-ї ДПРЧ Ківерців. Унаслідок пожежі знищено моторний відсік транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus