USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині проведуть інвентаризацію 4 га державних земель

17 Лютого 2023 23:51
Головне управління Держгеокадастру у Волинській області оголосило тендер на проведення державної інвентаризації земель у регіоні.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 лютого. Аукціон заплановано на 21 лютого.

Очікувана вартість цих робіт – 684 тисячі гривень.

Відповідно до технічного завдання, підставою для здійснення заходу з проведення державної інвентаризації земель є Земельний кодекс, ЗУ «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», наказ ГУ Держгеокадастру у Волинській області та розпорядження військової адміністрації.

Державній інвентаризації земель на території Волинської області підлягають лише несформовані земельні ділянки державної власності та земельні ділянки державної власності, відомості про які відсутні в Державному земельному кадастрі, загальною площею чотири тисячі гектарів.

Насамперед державній інвентаризації земель підлягають землі сільськогосподарського призначення державної власності та землі оборони.

За результатами державної інвентаризації земель земельні ділянки мають бути сформовані, а відомості про них внесено до Державного земельного кадастру.

Усі роботи мають здійснити до 28 вересня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 18 Лютого 2023 10:04
На Волині проведуть інвентаризацію 4 га державних земель?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus