USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині прикордонник на євроблясі на смерть переїхав жінку, яка лежала на дорозі

3 Квітня 2021 23:16
Інспектор прикордонної служби Луцького прикордонного загону, який у нетверезому стані спричинив смертельну ДТП, проведе три роки за ґратами.

Аварія сталася 1 березня 2020 року у селі Заболоття.

Як йдеться у матеріалах Ратнівського районного суду, близько 2 години ночі п’яний прикордонник без водійського посвідчення, рухаючись автомобілем Volkswagen Passat на польській реєстрації, переїхав жінку, яка лежала на дорозі. Від отриманих травм вона померла на місці.

Під час судового засідання винуватець ДТП розповів: коли почув тріск під машиною, то вирішив, що вискакує бампер. Тож він зупинився та з двома товаришами вийшов з авто. Вони разом оглянули автомобіль, проте нічого підозрілого не виявили. Тому вони вирушили далі.

Те, що він переїхав жінку, зрозумів лише тоді, коли йому зателефонував свідок і розповів про ДТП. Після цього, мовляв, сам звернувся до поліцейських.

Як розповіла у суді матір загиблої, того вечора вона разом із донькою та її знайомими пила вдома пиво. Потім донька з друзями пішла в бар, а жінка залишилась з онуком. Через деякий час подруга доньки повідомила про її загибель.

Свідок пригоди, своєю чергою, розповів, що коли на дорозі побачив постраждалу жінку, вона була ще жива. Тож він викликав швидку та поліцію.

Згідно з висновком експерта, у загиблої були зламані ребра, розірвані легені, пошкоджений хребет, переламаний таз, а також численні садна та крововиливи. Що й стало причиною смерті.

Врахувавши всі обтяжуючі та пом’якшуючі обставини, суд призначив обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі на три роки, а також позбавив права керувати авто на такий же термін. А також стягнув на користь постраждалої 300 000 гривень моральної шкоди та 5500 гривень витрат на адвоката.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 4 Квітня 2021 08:53
Не зрозумів. То чому вона лежала на дорозі?
123 до Всезнайко Показати IP 4 Квітня 2021 10:34
Бо алкашка - от і вся відповідь. Хоча водія це не виправдовує ні разу
" до Всезнайко Показати IP 4 Квітня 2021 11:43
бо переіхав іі не рядовий прикордонник, а можливо авто було без водія? залежно від посади чи товщини гаманця підозрюваного.
Тому що до Всезнайко Показати IP 4 Квітня 2021 12:01
була п'яна, переповзала дорогу, втомилась і прилягла відпочити, а тут якраз інше їхало п'яне на своїй блясі...
123 Показати IP 4 Квітня 2021 12:37
Ясно чому ця жінка лежала на проїжджій частині дороги,бо напилась. Після бару подруги розійшлися по домівках, потерпіла йшла-йшла дорогою додому і вирішила трохи прилягти на проїжджій частині та відпочити, а тут всілякі водії автівок, також п'яні їздять де попало і куди заманеться, може так само поспішали до бару. Ось і вся історія
Активіст Показати IP 4 Квітня 2021 14:00
Українські реалії: яке їхало, таке здибало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus