USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині припинили діяльність 18 шкіл

7 Вересня 2015 09:46
З 1 вересня влада області призупинила діяльність 18 загальноосвітніх закладів.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 7 вересня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Однак, з його слів, усіх 29 вчителів, які у зв’язку із закриттям шкіл залишились без роботи, працевлаштували, а учням забезпечили доведення до нових навчальних закладів.

Очільник області зазначив, що протягом жовтня цього року у кожному районі Волині компетентні органи зроблять повний аналіз діяльності так званих малочисельних шкіл.

«Потрібно провести обстеження і викласти висновки у вигляді відповідних пропозицій. Якщо селищні ради готові організувати навчання дітей методом індивідуальної освіти власним коштом - це їх право. Ми не будемо заважати. Але якщо ми зрозуміємо, що в місцевих бюджетах коштів не вистачає, утім, вони готові брати на себе 75% витрат, ми готові надати субвенції для того, аби діти змогли продовжити навчання. І тільки у тому випадку, коли у бюджеті коштів немає зовсім, ми повинні прийняти рішення про доцільність існування цих шкіл та визначити, куди учні підуть вчитися після закриття навчальних закладів і що робити з вчителями які залишаться без роботи», - зауважив Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
пролетарий Показати IP 7 Вересня 2015 10:10
РАБ-ДОЛЖЕН БЫТЬ ТУПОЙ..
рома Показати IP 7 Вересня 2015 10:16
от комусь повезло
Анатолій Показати IP 7 Вересня 2015 12:45
Зато церкви б...ь відкривають!!!
Лана до Анатолій Показати IP 7 Вересня 2015 13:40
В Заборолі, Луцького району побудували в 2014 році (тоді, коли іде війна з російським агресором) церкву Московського патріархату, хоча в селі працює вже багато років українська. А дала згоду на перебудування з млина сільська рада.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 13:19
А в гейропі всі діти вчаться, чи не всі? Чому в нас є гроші щоб вкрасти, щоб літати всякій керівній св...ті типу шкіряків на державних літаках, продавати державні підприємства, будувати дурнуваті стіни і рити канави на кордоні, перейменовувати вулиці, але немає грошей для навчання дітей? Скільки це все бл........ буде продовжуватися? Скоро ще з великої солідарності будемо мігрантів приймати в себе, бо так крива карга Меркелиха захоче. Може, пора закруглятися з грою в "гейропеййську сімю", і починати будувати здорову і успішну країну, а не просити милостиню по задвірках світу?
ас Показати IP 8 Вересня 2015 08:36
а для чого потрібні школи де зомбують людей в нас вся освіта г**но от думаю коли алгебра в житті пригодиться з вищою освітою труси діти на базарі продають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus