USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині реформуватимуть дорожнє господарство

6 Червня 2016 10:02
Створити комунальне підприємство, що займатиметься питаннями ремонту та обслуговування автошляхів усіх рівнів, планують на Волині.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 6 червня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, під час робочих зустрічей у Кабміні та Міністерстві інфраструктури розглядали питання щодо реорганізації структури дорожнього господарства в області. З його слів, позиція міністерства полягає у тому, що в 2017 році облавтодор та службу автомобільних доріг передадуть в розпорядження місцевих структур влади.

У разі, якщо зроблять перерозподіл податків і нададуть можливість місцевим органам влади їх адмініструвати, в області зможуть вирішити питання реформування дорожньої служби. Йдеться про створення обласного комунального підприємства. Завданням якого, зокрема, буде координація роботи дорожніх підприємств і організацій, які працюють на теренах області, та координація дій між державним та обласним дорожніми фондами і питання щодо капремонту, відновлення та обслуговування доріг усіх рівнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанам Показати IP 6 Червня 2016 13:42
влада готовиться набивати кишені!!!!
до лучанин Показати IP 6 Червня 2016 19:18
вона уже набиває!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus