USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Бурштинокопачів Гунчик пропонує ловити з військовими комісарами

28 Вересня 2015 11:35
Попри те, що в Україні не триває мобілізація, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик не припиняє лякати неугодних «висилкою в АТО». Цього разу він натякнув на копачів бурштину.

Голова ОДА порадив очільникам райдержадміністрацій підключити до боротьби з нелегальними бурштинокопачами військових комісарів.

Відповідну заяву він зробив під час оперативної наради сьогодні 28 вересня.

Так, під час наради йому зателефонував очільник обласної міліції Петро Шпига. Останній, зі слів Володимира Гунчика, поділився «цікавою інформацією», яку обговорять на раді безпеки й оборони.

А ось головам РДА, де ведеться нелегальне видобування бурштину, очільник облдержадміністрації порадив підключити комісаріати.

Нагадаємо, минулого тижня на Волині правоохоронці намагалися влаштувати облаву на нелегальних видобувачів бурштину, оскільки, згідно з оперативною інформацією, на Маневиччину приїхали близько тисячі копачів-гастролерів з Рівненщини і Львівщини. В результаті спецоперації затримали декілька десятків порушників і вилучені засоби, якими вони добували бурштин. За одну ніч напередодні облави, старателі перекопали до 5 гектарів лісу.

«Цікава інформація від начальника УМВС для керівників РДА. Більш складна ситуація у Ківерцівському, Маневицькому, Любешівському, Камінь-Каширському, Ратнівському районах, де йдуть спроби копати бурштин. Треба активно підключити в цю роботу військові комісаріати. Те, що я бачив - це тисячі людей, і я сумніваюся, що більшість з них бажають з’явитися в пунктах збору в комісаріатах», - зазначив голова ОДА.

Додамо, що подібні поради про залучення комісаріатів до вирішення різних питань для голови Волинської ОДА – не рідкість. Свого часу він радив забрати в АТО учасників волинського «сафарі», потому він порадив мобілізувати чиновників і депутатів, які оприлюднили фото з вручення повісток. Повістки вручали і депутатам райрад, в чиїх районах зривалася мобілізація. А ще завітати в комісаріат очільник ОДА пропонував і активістам, які обурилися його заявам про виділення 30 тонн пального. «Копати окопи» Володимир Гунчик радив і очільнику обласного відділення «Укрпошти» за неефективну співпрацю в розповсюдженні документів на оформлення субсидій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Штефан,Луцьк Показати IP 28 Вересня 2015 11:46
З копачів вийдуть добрі вояки-захисники Вітчизни! Ми будемо врятовані! Ще б добре було ловити з військоматом дітей волинських начальничків!
ЗАТО Показати IP 28 Вересня 2015 11:58
Все в свою харю . На чужому )(ую хочуть в рай заїхати
До Керівництва країн Показати IP 28 Вересня 2015 12:05
Серед так званих "копачів бурштину", наявні ЛЮДИ які вже були в АТО. Яких влада використала, та кинула в безробіття. Вони змушені якось виживати. Прийміть закон по видобутку бурштину як у всіх цивілізованих країнах!!! Люди віддали вам свої голоси, пробили дорогу через майдан а ви елементарного зробити не можете, і далі кармани свої набиваєте. Честно, ДІСТАЛИ ВЖЕ...
не пацик Показати IP 28 Вересня 2015 12:05
і скільки вже років тій (цікавій інформаціі ) -несмішіть ! Просто треба взяти бука і повиганяти нах*р іх кабінетів думаю що на раді безпеки і оборони таке рішення приймуть.
****************** Показати IP 28 Вересня 2015 12:06
Думаю повістки до воєнкомату вже залежались заждались запилились в кабінетах сільських голів, (які їх прикривають) . Таких гарячих хлопаків в АТО аш бігом!! Вот там хай походять як півні з розпушеними хвостами після 300 грамів бурачанки..
вовк Показати IP 28 Вересня 2015 16:06
гунчика к*зла в ато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus