USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

На Волині реконструюють поліклініку

18 Лютого 2024 11:59
Двоповерхову будівлю поліклініки Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання планують відремонтувати. Ідеться про реконструкцію для влаштування приміщення під встановлення системи рентгенівської діагностики Kaigen-40R (на фото).

Відповідний тендер на prozorro.gov.ua оголосило КНП «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» Ковельської міської ради Волинської області. Пропозиції учасників приймають до 17 лютого. Аукціон розпочнеться 19 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 3,435 мільйона гривень.

Реконструкція будівлі поліклініки, що в Ковелі на вулиці Грушевського, 52, включатиме мурування стін і перегородок, укладання перемичок, улаштування підлоги, встановлення рентгенозахисних дверей, встановлення вікон, внутрішнє опорядження стін, перегородок, стелі рентгенкабінету, обшивку вентиляційних коробів і труб гіпсокартонними плитами, улаштування пандуса, зовнішнє оздоблення стін, монтаж електрообладнання, заземлення, облаштування вентиляції, влаштування системи пожежної сигналізації, благоустрій.

Роботи планують завершити до 20 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Читати ще: У корпусі Волинської обласної лікарні запланували ремонт

Нагадаємо, капітальний ремонт із заміною ліфта цього року запланували в консультативно-діагностичному центрі Медичного об’єднання Луцької громади.

Також ми писали, що у Волинській обласній психіатричній лікарні, що в Олиці на вулиці Замковій, 28, запланували поточний ремонт приміщень відділення №12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus