USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині реставрують культурно-мистецький центр

14 Липня 2019 12:22
Реставрація приміщення культурно-мистецького центру (підсилення будівельних конструкцій) на вулиці Князя Василька, 4 у Володимирі-Волинському коштуватиме до 692 тисяч гривень.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Тендерні пропозиції приймають до 22 липня. Термін виконання робіт – до кінця року.

Технічне завдання передбачає влаштування вимощення та гідроізоляції стін підвалу, ремонт монолітних залізобетонних прогонів перекриття підвалу, підсилення стін металевими обоймами, заміну покриття перед головним фасадом, ремонт оздоблення фронтону та цоколя, підсилення балки вхідного фронтону, ремонт колон тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus