USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

На Волині рейсовий автобус злетів у кювет, постраждала жінка

2 Лютого 2024 10:55
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 2 лютого близько 9 ранку поблизу села Погіньки Ковельського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Водій мікроавтобуса Mercedes не впорався з керуванням та злетів у кювет. Попередньо, у транспортному засобі перебувало вісім людей. Одна пасажирка отримала тілесні ушкодження.

На місці автопригоди працювали слідчо-оперативна група та медики швидкої.

Як розповів завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, виклик щодо аварії надходив у швидку. Медики надавали допомогу одній постраждалій. Жінку з підозрою на струс головного мозку госпіталізували.

Читати ще: Бус перекинувся на дах: на Волині через слизьку дорогу сталося дві ДТП. Відео

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що 33-річний водій рейсового автобуса сполученням Піски Річицьки – Ковель – Луцьк, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок автопригоди постраждала 30-річна пасажирка автобуса, її доставили у лікарню. Всього у салоні транспортного засобу перебувало вісім пасажирів. Попередньо, водій тверезий.
Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші. Триває перевірка.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 2 Лютого 2024 21:05
Дійсно шкода потерпілих в даній ДТП. Але хочу звернути увагу як громадськості так і слідчих поліції та зясувати про даний автобус (мікроавтобус) можливо застерегти інших. Відповідно до Закону "Про автомобільний транспорт" Стаття 45. Вимоги до автомобільних перевізників, які допускаються до участі в конкурсі - До участі в конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які: передбачають використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів.Пропоную слідчому який веде дану справу по факту ДТП перевірити даний маршрутний автобус в сервісному центрі (по номеру рами, кузова) чи він переобладнувався після перетину кордону України. Якщо так то виникає логічне питання які конкретно посадові особи допустили цей автобус (перевізника) до пасажирських перевезень наражаючи свідомо пасажирів на смертельну небезпеку. Користуючись нагодою прошу журналістів, громадських активістів звернути увагу яким транспортом перевозяться пасажири на маршрутах. Дайте відповідні запити до організаторів перевезень (Луцька міська рада, Волинська ОДА) скільки на сьогодні на маршрутах перевозять пасажирів переобладнані "вантажні" "автобуси". Далеко не треба йти візьміть фахівця в сфері транспорту і він в Луцьку нарахує десятки якщо не сотні таких "автобусів", "мікроавтобусів" які працюють на маршрутах а чиновники положили в кишеню і клали на пасажирів з великої гори. А "Укртрансбезпека" "поліція" всі ТЮФЯКИ не бачать під носом порушень які тягнуть нва кримінал. Дякую ... дальше може бути
Анонім Показати IP 3 Лютого 2024 11:46
Щодо попереднього коментаря: Це один з найкращих перевізників зараз поясню чому: по перше - водії завжди добрі уважні, вічливі дійсно таких дуже мало в наш час. На рахунок самих транспортних засобів - завжди чисто, зимою тепло, літом створюються максимально комфортні умови для нормального перевезення пасажирів, автомобілі нові при чому по всіх рейсах а їх у даного перевізника декілька. Це по - друге. Я простий пересічний пасажир дуже часто користуюсь послугами даного перевізника і хочу сказати велике ДЯКУЮ всі водіям цих рецсів за комфорт і приємні поїздки. Треба всім перевізникам брати приклад з цього перевізника!!! Якщо й потрібно перевірити автомобілі то явно не цього перевізника!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus